Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Miercuri, 30 iulie, cu începere de la ora 17.30, s-au desfășurat meciurile din cadrul fazei a doua națională a Cupei României la fotbal, ediția 2014/2015, etapă în care au fost angrenate 72 de echipe, printre care și două reprezentante ale fotbalului din Caraș-Severin.

Este vorba despre F.C. Caransebeș, formație nou promovată în Liga a II-a, aflată într-un plin proces de redimensionare a lotului de jucători, deci cu probleme la capitolul omogenizare, și Minerul Anina, formație angajată, în ediția trecută, în lupta pentru câștigarea Ligii a IV-a Caraș-Severin, și care speră să urce, în eșalonul superior, în campionatul următor.

Conform tragerii la sorți, realizată de comisia de specialitate a Federației Române de Fotbal, gugulanii s-au deplasat la Vulturii Lugoj, iar aninenii au primit vizita ortacilor din Motru. Rezultate: Lugoj – Caransebeș 1-2 (0-0), golurile oaspeților fiind înscrise de Manea (min. 80) și Artean (min. 89, din 11 metri), și Anina – Motru 1-6 (1-4), gol Marius Balcan, pentru gazde.

Astfel, în faza a III-a națională a competiției, programată în data de 13 august a.c., s-au calificat F.C. Caransebeș și Minerul Motru. „Nu am prins o zi foarte bună, dar important este că mergem mai departe“, a precizat antrenorul echipei caransebeșene, Sorin Bălu.

A.R.

1 Comment

  1. Corect este „programarea dirijata„ a jocurilor, in niciun caz „tragerea la sorti„!

Adaugă comentariu