Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În perioada 31 ianuarie – 3 februarie a.c., Comisia Centrală a Arbitrilor va organiza, la Călimăneşti, un curs de perfecţionare a 29 de „cavaleri ai fluierului“ care activează la nivelul Ligii a III-a de fotbal.

Printre aceştia se va regăsi şi reşiţeanul Dorian Micloşină junior. Faptul că a fost nominalizat se participe la această acţiune reprezintă un semnal că arbitrul reşiţean are perspective să urce spre elita arbitrajului românesc.

„Ne bucură convocarea lui Dorian Micloşină junior la cursul de perfecţionare organizat de Comisia Centrală a Arbitrilor, a precizat Costinel Ristache, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin. Este unul dintre cei care au înţeles mesajul meu, în vara anului trecut. Şi anume acela că, dacă vor să ajungă arbitri de nivel ridicat, trebuie să muncească. Să fie foarte bine pregătiţi din punct de vedere fizic, dar şi în ceea ce priveşte cunoştinţele teoretice. Cu acest prilej le transmit tuturor arbitrilor, în special celor de perspectivă, că vor avea parte de tot sprijinul conducerii A.J.F. Caraş-Severin“.

Adaugă comentariu