Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – În staţiunea de pe Valea Cernei a avut loc un turneu de fotbal pentru copii născuţi în anii 2004, 2005, 2006 şi 2007.

Trofeul Hercules a fost organizat de CS Luceafărul Drobeta Turnu Severin, cu implicarea AJF Caraş-Severin, AJF Mehedinţi şi a primăriilor din Băile Herculane şi Mehadia.

La competiţie au participat peste 500 de copii, împărţiţi pe categorii de vârstă. La grupa de copii născuţi în 2006 au fost înscrise opt echipe, printre care şi CSM Şcolar Reşiţa, antrenată de Cristian Bercsenyi şi Carol Gurgu. Micii fotbalişti au învins în grupe pe Luceafărul Drobeta Turnu Severin cu scorul de 5-0, pe Dynamic Craiova cu scorul de 11-1, pe CSS Craiova cu scorul de 7-0, calificându-se în finală, unde au pierdut în faţa celor de la Pandurii Târgu Jiu. Lotul echipei reşiţene: Darko Siminiceanu, David Dancea, Raul Ionică, Mario Chiratc, Mario Bălă, Ianis Doană şi Silvian Gherghe.

La grupa de copii 2007, CSM Şcolar Reşiţa (antrenori Bercsenyi şi Gurgu) a obţinut un meritat loc IV, după ce a pierdut finala mică cu Dynamic Craiova. Lotul prezent la Herculane a fost format din: Rareş Osain, Paul Niţulescu, Alex Tarla, Darius Şandru, Marco Lazarovici, Bogdan Constantin, Mario Pitică.

Echipele reşiţene au obţinut şi premii speciale, dovedind că au cei mai buni portari la două grupe de vârstă: Emanuel Dinculeasa (grupa 2004, Metalul Resita – antrenor Roco Sandu) şi Darko Siminiceanu (grupa2006, CSM Şcolar) au fost declaraţi cei mai buni portari ai turneului.

Adaugă comentariu