Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Recent s-au încheiat întrecerile ediţiei inaugurale a competiţiei de minifotbal.La iniţiativa Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin şi a Fundaţiei Triumful Inimii Bocşa, cu sprijinul Consiliului Judeţean Caraş-Severin şi al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, pe terenul sintetic al Bazei Sportive Triumf s-au desfăşurat întrecerile Trofeului Bocşa la minifotbal, cu participarea a 14 echipe de cartier, împărţite în patru grupe.

Iar sâmbătă, 29 octombrie a.c., a fost programat turneul play-off, în cadrul căruia şi-au disputat întâietatea opt formaţii.

Iată rezultatele înregistrate: M.F.A. Cuari – Red Horse 5-2; M.F.A. 2 – Măgura 2 3-2; M.F.A. Roman – Vasiova 14-3; Ciocoi Măgura – M.F.A. 3 2-0. În cele din urmă, trofeul pus în joc a revenit echipei M.F.A. Roman, care s-a impus cu 4-3, în faţa formaţiei Ciocoi Măgura, iar pentru locurile trei-patru s-au întâlnit M.F.A. Cuari şi M.F.A. 2, scor 7-2.

La final, organizatorii au organizat şi o festivitate de premiere, prilej cu care au acordat diplome şi premii în echipament sportiv. În concluzie, a fost o acţiune reuşită, o premieră pentru minifotbalul amator din Bocşa, fiind agrenate nu mai puţin de 14 echipe.

Adaugă comentariu