Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În prima etapă a returului play-off-ului Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Reşița – ASA Târgu Mureş 0-0.

Prin remiza înregistrată sâmbătă în Valea Domanului, Metalul Reşița a întrerupt seria de cinci victorii a liderului ASA Târgu Mureş. Rămâne însă cu gustul amar al insuccesului pe teren propriu, elevii lui Marian Pană nereuşind să se impună încă în play-off, în meciurile de acasă. Disputată din nou pe un teren greu, partida a avut două reprize diferite, repetându-se parcă scenariul din etapa precedentă, cu Gloria Bistrița.

Doar că acum reşițenii nu mai erau conduşi la pauză. Căderea fizică a oaspeților din partea secundă a întâlnirii a fost imboldul de care aveau nevoie fotbaliştii de la Metalul Reşița, iar presiunea la poarta lui Stăncioiu s-a intensificat. Fără efect însă pe tabela de marcaj, astfel că la final a rămas un 0-0, un punct de moral în fața unei echipe ce va juca în Liga I, dar oarecum nefolositor pentru formația reşițeană, în condițiile în care CSU Craiova a anunțat că a primit licență pentru prima ligă. Însă antrenorul Marian Pană nu-şi pierde optimismul şi spune că două victorii în următoarele două partide, cu FC Olt şi în deplasare la Râmnicu Vâlcea, ar „lămuri problema”.

Metalul Reşița: Zimmermann, V. Creţu, I. Popescu, Nogo, Vaştag, Breşneni, Enescu, O. Vasile (min. 89, Făgărăşanu), Opriţa (min. 81, Neagoe), I. Szabo, Ad. Stoica.

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu, Hanca, Bejan, Sepsi, Szilagyi – N’Doye, Vârtic – Al. Dan, Voiculeţ (min. 84, Onicaş), Hora – Amauri (min. 46, Huiban).