Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Reluarea întrecerii în Liga a II-a de fotbal se apropie cu pași repezi. Echipele se află cu pregătirile pe ultima sută de metri și încheie seria meciurilor de verificare din această iarnă.

Și Metalul Reșița este în această postură, urmând să dispute ultimul amical înaintea reluării campionatului. Adversara rosso-nerilor va fi o echipă din eșalonul al treilea, Vulturii Lugoj, învinsă cu 3-2 de elevii antrenorilor Daniel Oprița, Cristian Apostol și Vali Boșca în amicalul disputat pe 30 ianuarie.

Meciul cu Vulturii Lugoj este programat sâmbătă, 21 februarie, de la ora 11, însă locația nu este momentan cunoscută. Fotbaliștii ar dori să evite terenul sintetic din Valea Domanului, preferând să joace pe un gazon natural, ceea ce este cam greu de găsit în condiții acceptabile în zonă în această perioadă a anului.

Gazonul de pe „Mircea Chivu“ este protejat pentru meciul oficial cu FC Bihor Oradea, de pe 28 februarie, iar o soluție a disputării amicalului cu Vulturii Lugoj ar fi stadionul „Gloria“.

Adaugă comentariu