Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Miercuri, 6 noiembrie a.c., de la ora 14, Metalul Reşiţa va întâlni FC Univesitatea Craiova, în Liga a II-a.

În runda intermediară de miercuri, 6 noiembrie a.c., a Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Reşiţa va primi, în Valea Domanului, vizita echipei F.C. Universitatea Craiova, una din fruntaşele clasamentului. O grupare angajată în lupta pentru promovarea în primul eşalon fotbalistic al ţării ce va veni la Reşiţa cu orgoliul rănit, fiindcă în etapa precedentă a obţinut un singur punct la U.T. Arad (1-1), deşi era favorită la victorie. Şi va aborda confruntarea cu dorinţa de a-şi completa „adevărul”.

Nici elevii antrenorului Marian Pană nu şi-au atins obiectivul la Bistriţa, de unde sperau să plece cu un rezultat pozitiv, cedând la limită, 0-1, deşi nu au fost foarte departe de o remiză. Drept urmare, disputa cu oltenii se anunţă a fi una încrâncenată, de „care pe care”, pentru că ambele combatante nu se vor mulţumi, cu siguranţă, doar cu jumătăţi de măsură.

De altfel, prof. Marian Pană nici nu concepe altă variantă, decât succesul necondiţionat: „Suntem supăraţi, normal, că am pierdut la Bistriţa. Aveam toate condiţiile să facem un meci bun şi un rezultat pe măsură. Era un meci pe care nu trebuia să-l pierdem. Dar, acum ne concentrăm pentru jocul cu F.C. Universitatea Craiova. Am convingerea că băieţii au învăţat ceva în plus, după eşecul din runda precedentă, şi se vor concentra la maxim pentru întâlnirea de-acasă. Avem avantajul terenului propriu, avem publicul de partea noastră. Sigur, va fi un meci greu. Însă, dacă nu gândim pozitiv, nu credem în şansa noastră… Trebuie să abordăm partida cu toată seriozitatea, să ne conectăm total de la primul fluier şi să nu cedăm până la ultimul. Eu a spus-o de când am venit la Reşiţa. Jucătorii să se respecte pe ei, să ne respectăm oamenii care susţin această echipă, dar şi pe cei care vin la stadion, să ne încurajeze. Pentru aceasta, trebuie să confirmăm prin rezultate şi prin fotbalul practicat”.

Marius Moraru

Adaugă comentariu