Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Startul returului Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, nu a fost unul reușit pentru Metalul Reșița. Din nouă puncte, elevii lui Daniel Oprița au obținut doar două, în urma egalurilor cu Șoimii Pâncota în deplasare și CS Mioveni, pe teren propriu.

A mai fost și acel eșec din Valea Domanului, 1-2 cu Fortuna Poiana Câmpina, care i-a făcut pe rosso-neri să piardă și poziția a doua în clasament. Metalul Reșița se află acum în fața unui alt meci important, în deplasare la CSM Râmnicu Vâlcea, formație antrenată de curând de timișoreanul Alexandru Pelici, cel care a condus în trecut și echipa din Valea Domanului. Noul tehnician al vâlcenilor și-a început mandatul cu un egal obținut chiar pe terenul liderului ACS Poli Timișoara. Alexandru Pelici spunea atunci că egalul nu are nicio valoare dacă echipa sa nu va învinge pe Metalul Reșița în etapa a XV-a. Astfel, se anunță un meci greu pentru fotbaliștii de la Metalul, care merg în „Zăvoi“ cu intenția clară de a obține cele trei puncte.

„Vom avea un meci greu la Râmnicu Vâlcea, spune antrenorul Daniel Oprița. Dacă mă uit la lot, avem mulți jucători indisponibili, Stoica, Ciobanu și Claudiu Ionescu sunt accidentați, iar Mădălin Ciucă este suspendat după ce a luat al patrulea galben în meciul cu Mioveni. Mai avem două meciuri în acest an, la Vâlcea și la Timișoara. Încercăm să scoatem maxim din aceste două partide, să vedem ce o să putem, chiar dacă ne lipsesc câțiva jucători importanți. Ăștia care suntem, mergem și încercăm să câștigăm la Vâlcea. Ne dorim să terminăm cu bine aceste două meciuri, să fim acolo aproape de Timișoara sau chiar pe primul loc.“

În turul actualei ediții de campionat, Metalul Reșița învingea cu 2-0 pe CSM Râmnicu Vâlcea în meciul disputat pe 20 septembrie în Valea Domanului. Au marcat atunci Andrei Neagoe, în minutul 57, din penalty, și Vasile Buhăescu, în minutul 60.  Înaintea partidei de sâmbătă, Metalul Reșița ocupă locul al treilea, cu 25 de puncte, iar CSM Râmnicu Vâlcea se află pe locul șase, cu 16 puncte.

Adaugă comentariu