Caraş-Severin, Romania

Ești o persoană activă și dorești să te poți deplasa rapid, confortabil și în siguranță spre diverse destinații din Europa pentru a-ți vizita prietenii și rudele  sau pentru a-ți rezolva eficient întâlniri de afaceri? O soluție de încredere o oferă Edi Personal Travel, care asigură curse regulate de  transport de persoane cu microbuze Mercedes.

Edi Personal Travel este o companie cu experiență, care se ocupă cu transportul internațional de persoane încă din 2005, anul în care a fost înființată în Reșița.

Dispunând de un parc de microbuze Mercedes Sprinter 8+1, autocar Mercedes 56 locuri și un miniautocar de 21 locuri care se înnoiește mereu, firma oferă curse regulate, acoperind toată zona de vest a țării. Rutele pe care le asigură sunt Olanda și Belgia cu destinații la diverse adrese din marile orașe și de pe traseu, adică inclusiv Germania.

Grație angajaților săi experimentați, Edi Personal Travel și-a inclus în portofoliu și serviciul de coletărie de la adresă la adresă.

Fiind o firmă deschisă spre client și în permanentă dezvoltare, Edi Personal Travel are incluse facilități și pentru grupurile organizate, care beneficiază de reduceri substanțiale de preț. Totodată, dispune și de oferte last minute la prețuri avantajoase pentru cei care au nevoie urgent să ajungă într-un anumit oraș sau la o anumită adresă.

Te ajutăm să fii mereu aproape de cei dragi, la orice adresă dorești din rutele pe care le asigurăm, rapid și în siguranță!

Ne poți contacta la numerele de telefon 0722.842.572, 0720.927.585 sau pe Facebook/Edipersonaltravel

Advertorial!