Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa CS Universitatea Reşiţa formată din Sorina Adriana Buz şi Andreea Ecaterina Smultea a obţinut medaliile de bronz la turneul de volei pe plajă TVF Pro Beach Tour, desfăşurat recent la Fethiye (Turcia).

La această competiţie au participat echipe din Bosnia, Ucraina, România şi Turcia. De asemenea, au participat şi echipele naţionale de senioare ale gazdelor, echipe cu un palmares impresionant. Fetele noastre au reuşit să câştige finala mică cu 2-0 (23-21; 21-16) ȋn compania campioanelor en-titre ale Turciei, obţinând astfel medaliile de bronz şi puncte F.I.V.B. Locul I a fost obţinut de echipa din Ucraina, iar cel secund de echipa reprezentativă a Turciei.

Pentru reşiţence urmează un stagiu de pregătire de trei săptămâni după care vor participa la următorul turneu organizat ȋn Turcia, cel de la Hapaport la ȋnceputul lunii iulie. După această competiţie, urmează la Cluj Napoca, 10-14 iulie un turneu de senioare şi la Oradea ȋn perioada 16-21 iulie Campionatele Naţionale de Senioare.