Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Primele două decade ale lunii martie sunt dedicate eliberării tichetelor gratuite de transport pentru toţi pensionarii cu vârsta de peste 70 de ani, precum şi cei care, deşi n-au împlinit această vârstă, au o pensie ce nu depăşeşte 800 de lei.

Distribuirea acestora se face în funcţie de litera cu care începe numele de familie, precum şi în funcţie de cartier. Astfel, cei care locuiesc în Lunca Bârzavei, Ţerova, Câlnic şi Moniom, se pot prezenta la sediul operatorului de transport, din zona fostului depou de tramvaie, iar cei din Triaj, Lunca Pomostului, Centru, Secu, Cuptoare, Doman, Muncitoresc, Stavila, Lend şi Marginea, sunt aşteptaţi la sediul Serviciului de Asistenţă Socială, din clădirea Poştei vechi.

Ridicarea documentelor se face în perioada 1-9 martie, pentru cei al căror nume de familie începe cu o literă cuprinsă între A şi L, respectiv între 9 şi 20 martie, pentru literele M – Z, după prezentarea actului de identitate şi a cuponului de pensie aferent lunii februarie, în original şi copie.

Adaugă comentariu