Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – Atleții de la Clubul Sportiv Universitatea-C.S.M.R. sunt supuși, în această perioadă, în Băile Herculane, unui program intens de pregătire.

Antrenamentele, coordonate de antrenorii Iosif Măzăran și Rudolf Csunderlik și supervizate de prof. Octavian Măzăran, directorul clubului studențesc, prezent în stațiune și pentru a verifica modul în care se pregătesc și handbalistele, se vor desfășura până spre sfârșitul lunii ianuarie a.c. Printre atleții care se află în cantonament pe Valea Cernei se regăsesc Marius Cocioran, Alin Știrbu și Robert Lațcu, toți medaliați la campionatele naționale, în 2014.

„Avem programate câte două antrenamente pe zi, ne-a precizat prof. Iosif Măzăran. Dimineața se fac între 12 și 28 de km, în funcție de vârsta sportivilor. Iar după-amiază, avem o oră de alergare și antrenamente de forță, în sala din incinta pensiunii în care suntem cazați, unde beneficiem de condiții foarte bune. Vream să remarc faptul că sportivii se comportă exemplar, se pregătesc foarte bine, chiar dacă, în unele zile, antrenamentele sunt mai tari“.

Adaugă comentariu