Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sunt momente în viaţă când nu poţi să te întrebi decât atât. De ce? În aflarea unui răspuns suntem neputincioşi, la fel cum neputincioşi suntem când oamenii dragi pleacă prea devreme de lângă noi.

Marius Moraru, omul care a dat viaţă sportului cărăşean prin tot ceea ce a scris, omul care a promovat şi sprijinit toţi sportivii acestui judeţ, jurnalistul care a lăsat o amprentă deosebită în presa cărăşeană a plecat în această dimineaţă la Ceruri, la doar 55 de ani. Liniştit şi frumos, aşa cum a ştiut să trăiască. Pe lângă amintirea unui om deosebit, nouă, celor de la Jurnal de Caraş-Severin, ne-a luat bunătatea cu care ne-a obişnuit, lăsându-ne mai săraci sufleteşte şi cu o durere imensă în suflete. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

REDACŢIA JURNAL DE CARAŞ-SEVERIN !

11 Comments

 1. Chiar a fost un om si un coleg de breasla deosebit. E o pierdere mare pentru noi toti. Sincere condoleante! Colegii de la Express de Banat

 2. Un prieten si un condei dedicat lumii sportului ne-au părăsit definitiv…cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima imensa Tristețe ce ne-a cuprins la aflarea vestii…Daca exista Rai, nea Marius a fost deja primit in el! Veșnica lui pomenire! Redacția Reper 24

 3. Dumnezeu sa-l odihnesca! Un adevarat jurnalist mereu implicat mai ales in activitatile sportive asa cum l-am cunoscut eu. Resita si lumea presei devine din pacate prin plecarea lui mai saraca. Marius, te rugam sa ai grija de noi toti de acolo sus. Condoleante familiei!
  Zoli Verdes.

 4. Luci Constantin Reply

  Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Nea’ Marius! Condoleante familiei, condoleante colegilor de la Jurnal de CS. Luci Constantin

 5. Valeriu Grozav Reply

  Bunatatea,blandetea si marea sa pasiune pentru sport au fost impresionante.A fost un adevarat OM iar prematura si regretabila sa disparitie vor lasa un mare gol in inimile celor care l-au cunoscut si pretuit.Dumnezeu sa-l odihneasca !

  Valeriu Grozav

 6. Toader Danila Reply

  Acum peste30 de ani, Marius isi incepea activitatea la primul lui loc de munca la fostul IJGCL(IGOR), eu fiindu-i primul lui sef!Era de o punctualitate, corectitudine exemplara si cu f. multa initiativa. Nu este vorba ca „de morti numai de bine”dar TOTI asa l-am cunoscut pe Marius.Ulterior, indiferent ce a facut,EL a pus pasiune, prietenie si intelegere.Daca ar fi putut imparti din bunatatea lui, ar facut mai buni pe multi dintre semenii lui si tot i-ar mai fi ramas!Marius, vegheaza de acolo de sus la lumea asta de jos,pe care, cu siguranta, si tu ai fi vrut-o mai inteleapta si mai ingaduitoare!RIP

 7. Marius a fost un adevarat jurnalist sportiv, iubea mult copiii, pe tinerii sahisti si chiar daca eram la mare departare de el, se interesa pemanent de ei , de rezultatele lor si relata in presa locala , primul , succesele acestora. Era la curent cu toate disciplinele sportive , inclusiv sportul cu motor. Era nelipsit de la toate competitiile de viteza in coasta ce se desfasurau pe Valea Domanului si nu numai. Bun prieten cu toti pilotii , se simtea bine in prezenta lor intotdeauna. Prin relatarile lui din presa locala , stia sa insufle incredere si dorinta de autodepasire pentru toti sportivii. Erudit, calm si impartial , nu a reusit sa-si invinga boala care l-a macinat multi ani.
  Dumnezeu sa te odihneasca , Marius !
  Ne vei lipsi dar nu te vom uita !

  Tiberiu Padurean

 8. Un adevarat profesionist cum rar mai vin din urma. Un om cum rar mai intalnesti. Multumesc Providenteti pt. onoarea de a-l fi cunoscut pe Marius Moraru. Si eu ma intreb de ce. Nu pot spune decat atat: indrept spre Cel de Sus gandurile mele bune pt. omul Marius Moraru. Iar Cel de Sus sa-l primeasca in locul bucuriei vesnice.

 9. Toader Danila Reply

  Nu inteleg de ce comentariul meu nu a fost publicat!Erau niste ganduri fata de cel ce a fost Marius Moraru. sau nu sunteti de acord cu ce-am scris?Pacat, ca sa nu spun altceva.RIP!

Adaugă comentariu