Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Directorul adjunct al OSIM lasă Capitala pentru a veni în Caraş-Severin să ocupe funcţia de administrator public.

După ce a trecut examenele şi a luat cu punctaj mare atât proba scrisă cât şi pe cea orală, fostul primar al comunei Teregova a câştigat cu o medie peste 8 examenul pentru acest post. Întrebat dacă este adevărat că renunţă la funcţia plătită bine de la OSIM, Marius Damian ne-a spus: „Da, de câteva ore am câştigat deja concursul pentru administrator. Urmează procedurile legale pentru numirea pe funcţie şi sper să îmi fac treaba cât mai bine. Voi căuta să îmi îndeplinesc atribuţiile primite şi să fiu un mediator bun în rezolvarea problemelor judeţului, să fiu de folos conducerii, domnului preşedinte şi cetăţenilor“.

Marius Damian este consilier judeţean PSD, fost primar al comunei Teregova şi de ceva vreme ocupă funcţia de director al Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci.

Nina Curița

6 Comments

    • Se vede pe monitorul din spate ca joaca jocuri foarte grele, chiar la nivel de gradinita!!!

  1. Incă un HOȚ,,marca PSD, școala făcută pe pile in perioada comunistă,prin combinatiile si spagile date de tatăl său, un fost profesor de matematică slab rau,care exploata parintii elevilor la munca agricola pt.ai trece clasa,apropoo era sa uit de partidele de poker făcute de Marius Stroe,în perioada studentiei,,,citind articolul am observat că,,,,,,a cîștigat concursul,,,,CARE ??,ce-l aranjat ??,care trebuia sa fie cîștigat de către persoana susținută politic…..căci în acest caz nu putem Vb de competență, întrucît nu există, decît talentul și competența FURTULUI din banul public,,,,,,,Ps…sper ca Marius Damian (Stroe),sa nu se simtă lezat de acest coment dat fiind faptul ca este adevărat,,,,,dar cum il cunosc tipic Hoților nu-i va pica bine.

  2. În politică nu e totul în jigniri la persoana sau la adresa familiei.Trebuie in primul rand sa ne respectăm și să vedem ce a făcut bine sau ce a făcut rău fiecare.Marius Damian e o persoană e o persoană ca toate celelalte si cu plusuri si cu minusuri

Adaugă comentariu