Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – După înfrângerea de pe teren propriu, 0-2 cu CSM Râmnicu Vâlcea, în etapa a treia din play-off-ul Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, antrenorul Marian Pană a recunoscut superioritatea adversarului.

„Am pierdut într-un moment în care nu ar fi trebuit să pierdem, a spus antrenorul formației Metalul Reșița, Marian Pană. Adversarul a marcat repede, un gol foarte ușor primit de noi, după care noi n-am avut puterea să revenim. Nu caut o scuză prin starea proastă a terenului, vreau să spun doar că am luat un gol foarte ușor, iar adversarul a reușit să zburde pe teren în unele momente. Vâlcea a câștigat meritat, fără dubii. Mă bucur că suporterii adevărați au aplaudat echipa, deși au fost și câțiva care ne-au înjurat, dar eu nu bag în seamă lucrurile astea și vreau să spun că atât cât voi sta la Reșița, voi încerca să fac echipa să joace. Nu se poate tot timpul, trebuie să fim realiști, să stăm cu capul sus. Mie nu mi-e absolut rușine de nimic din ceea ce am făcut la Reșița. Dacă vom bate la Craiova, vom fi cu toții fericiți, însă acum suntem triști. Așa e în fotbal.”

Antrenorul formației CSM Râmnicu Vâlcea, Erik Lincar, și-a luat revanșa, după ce la începutul sezonului fusese învins de Metalul Reșița, în perioada în care se afla pe banca tehnică a echipei CSU Craiova. „Am făcut un joc foarte bun, a spus Erik Lincar. Chiar nu mă așteptam ca echipa să reacționeze așa de bine și să ne creăm atâtea situații de a marca. Am blocat foarte bine adversarul, îi știam foarte bine atuurile și ne-am descurcat foarte bine. E o victorie, suntem bucuroși. Îmi pare rău pentru fostul meu jucător, Oprița. Eu l-am atenționat în dimineața meciului că o să-i fie foarte greu să câștige.”

Adaugă comentariu