Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – La FC Caransebeș trebuiau luate măsuri radicale imediat după eșecurile cu Lugoj, Becicherecul Mic sau Hunedoara.

Cel puțin așa consideră primarul Marcel Vela, care a declarat cu o zi înaintea partidei decisive cu Mamma Mia Becicherecul Mic că jucătorii pot spăla onoarea Caransebeșului printr-o victorie care i-ar duce din nou pe prima poziție.

„Schimbarea lui Iosif Rotariu a fost o decizie a staff-ului clubului cu care noi, municipalitatea, ca principal finanțator, am fost de acord, având în vedere căderea începută la sfârșitul lunii aprilie, când ne-a bătut Becicherecul Mic în fața celui mai plin stadion din ultimii 20 de ani. A fost o rușine să fim învinși acasă de o echipă dintr-o comună, ca să nu mai vorbim de egalul cu Lugojul sau eșecul cu Hunedoara, tot de pe teren propriu. Cred că schimbarea antrenorului trebuia făcută atunci, radical. Acum, în fața unui meci decisiv, cât un campionat, jucătorii primesc un semn că trebuie să obțină cele 3 puncte ca să salveze onoarea, imaginea și obrazul fotbalului din Caransebeș. Îi mulțumesc lui Iosif Rotariu, ca de altfel și lui Alin Artimon, pentru toată activitatea, dar în viață, câteodată, divorțul este benefic”, a spus primarul Caransebeșului.

Lidia Almăjanu