Caraş-Severin, Romania

ROMÂNIA – Şeful liberalilor cărășeni a fost anunțat de către Ludovic Orban, în timpul ședinței Biroului Politic Național al PNL, că este propus pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne în noul Guvern al României. Vela ar putea fi primul ministru de Interne din istoria Caraş-Severinului!

După o serie de zvonuri şi portofolii atribuite în ultima vreme, acum un lucru este cert: dacă noul Guvern trece de votul din Parlament, şeful liberalilor cărăşeni va ocupa funcţia de ministru al Afacerilor Interne. Este primul politician din Caraş-Severin care ar ocupa această funcţie.

Marcel Vela este senator în Parlamentul României din 2016, a condus Comisia de apărare, ordine publică și siguranță națională din Senat, a fost și prefectul județului Caraș-Severin, iar între anii 2004-2016 a ocupat funcţia de primar al Caransebeşului. De-a lungul timpului i-au mai fost propuse portofolii de ministere, inclusiv pe cel de ministru de Interne în timpul guvernării USL, însă şeful liberalilor cărăşeni le-a refuzat.

Nu sunt multe de spus acum, pentru că așteptăm votul din Parlament. În momentul acesta, garantez doar că voi lupta pentru România și îmi doresc ca prin ceea ce fac să redau multor lucruri starea de normalitate. Sunt onorat și nu promit minuni, ci doar că trebuie să îmi fac treaba astfel încât lucrurile să se miște în direcția bună. Iar Ministerul de Interne este unul dintre ministerele care trebuie să meargă în direcția bună, ne-a spus, în exclusivitate, senatorul Marcel Vela, de acum nominalizat oficial ca viitor ministru de Interne al României.

Nina Curiţa

3 Comments

  1. Da si ce mare scofala !?!? Am avut si ministru al apararii si al turismului si tot degeaba… Tot de caruta am ramas, exact ca la inceput daca nu si mai rau… Aceiasi coloratura politica, doi hoti !!!

  2. Am avut si prim ministru, acum retras bine mersi sef de regie pe salar baban la Bucuresti si tata lu prim ministru care a renovat Liceul Pedagogic pana si-a terminat casa, iar acum vrea functii pe la Resita, si cu ce ne-am ales? Cu rusinea ca astia provin de la noi din oras. Macar pe Vela il recomanda faptele de cand era primar in Caransebes, si daca se comporta la fel ca ministru v-a avea succes.

Adaugă comentariu