Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Vicepreşedintele PNL, Marcel Vela, a apreciat nominalizarea lui Eduard Hellvig la conducerea SRI.

Într-o conferinţă de presă susţinută vineri la Reşiţa, alături de copreşedintele PNL Caraş-Severin, Valeria Schelean, Marcel Vela a precizat că europarlamentarul este o „nominalizare excelentă“ pentru Serviciul Român de Informaţii, dintr-o serie de motive pe care le-a şi enumerat. „Este un politician tânăr, are pregătirea pentru a accede în această funcţie importantă, este un om corect şi deschis spre reforme şi spre un alt fel de management şi de comportament politic. Face parte din altă generaţie. Cred că şi Serviciul Român de Informaţii, şi România vor avea de câştigat“, a declarat Vela.

Vicepreşedintele PNL a adăugat că pe Eduard Hellvig îl recomandă pentru respectiva poziţie şi relaţiile sale externe, expertiza pe care a dovedit-o ca europarlamentar, implicarea în anumite comisii de specialitate din cadrul PNL – inclusiv la organizarea partidului din poziţia de secretar general.

„Este omul potrivit la locul potrivit, este un bun român, mult mai bun decât alţi români autentici, indiferent de regiunile unde aceştia se află. Este un bun patriot, care iubeşte România, cu un profil uman, politic şi psihologic de excepţie. Sunt convins că inclusiv parlamentari de la alte partide vor vota această nominalizare pe care a făcut-o preşedintele Klaus Iohannis“, a adăugat Vela.

1 Comment

  1. Dar de unde stii tu ca-i omul potrivit la S R I. Ai competenta in a face o astfel de analiza.de fapt tu nu te pricepi decat la societati de asigurari.

Adaugă comentariu