Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sportiva caransebeşeană, legitimată la CSM Reşiţa, în faţa unei mari provocări.

Liliana Danci, susţinută de prof. Iuliana Popescu, şi-a propus, obiective mai mult decât îndrăzneţe, pentru 2013. Pe lângă startul în proba ei preferată de 3.000 de metri plat şi concursurile de cros, sportiva caransebeşeană va participa în prima cursă de maraton din carieră. Aceasta se va întâmpla în luna aprilie a.c., competiţie care va avea loc la Viena.

Până atunci, antrenoarea Iuliana Popescu, supervizată de prof. Cristian Dragomir, antrenor federal, dar care a rămas cu sufletul la… Caransebeş, i-a stabilit un program riguros. În speranţa ca, la ora marii provocări, eleva sa să fie într-o formă cât mai aproape de maximul potenţialului fizic, pe care îl va putea arăta.

„Anul 2013 va fi unul de referinţă pentru Liliana Danci, ne-a declarat prof. Iuliana Popescu. Va însemna foarte mult pentru cariera ei, pentru drumul pe care va continua în atletismul românesc. Un test va fi Campionatul Naţional de Cros de la Botoşani, din data de 2 martie a.c. Practic va fi o primă evaluare. Dorinţa noastră, ca principal obiectiv, este să ducă la bun sfârşit proba de maraton, iar la final să înregistreze un timp sub trei ore“.

Adaugă comentariu