Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Un mesaj trist pentru iubitorii de rock care și-ar fi dorit să vadă legendara trupă pe scena Custom Reșița Festival a fost postat, miercuri seară, pe pagina de Facebook a celor de la Doro.

Redăm conținutul postării: „Un mesaj trist pentru fanii noștri din România. Este un mare regret să vă informăm că a trebuit să anulăm participarea noastră la Custom Reșița Festival, programată pentru 5 iulie 2019. Din cauza numeroaselor probleme și obstacole, nu putem asigura călătoria spre România în condiții de siguranță, pentru formația Doro și pentru întreaga echipă. În luarea acestei decizii, am așteptat cât de mult am putut, fără niciun rezultat. Înțelegerile contractuale au fost ignorate, iar angajamentele nu au fost respectate. Suntem întristați în special pentru voi, fanii… dar a trebuit să luăm acestă decizie grea astăzi. Ne pare sincer rău, dragi fani, și ne vom revanșa în viitor. Vă mulțumim pentru înțelegere… Țineți-o tot așa!“

Întrebați asupra subiectului, reprezentanții municipalității reșițene ne-au asigurat că lucrurile nu stau tocmai astfel și că formația va reveni cu un mesaj, cel mai probabil în cursul zilei de joi: „Au fost ceva neînțelegeri între tour manager și agenția de booking. S-a rezolvat între timp. Mâine vor reveni cu informații“.

1 Comment

  1. A revenit de nu a mai putut …””pana joi”” cu un mesaj pe facebook!DORO nu mai vine pe dealurile Resitei,sa fim seriosi!Si asa,mi se pare un miracol sa se auda LADY IN BLACK si UDO-THE VOICE OF ACCEPT „”pra gealul Rashitzei””!Nu cred pana nu vad!!!Doar vreme sa fie,ca daca ploua….va fi nasol de tot!Asteptam cu drag toti rockerii Romaniei si nu numai sa ne „”sfinteasca”” locurile…..Mama,ce betie totala va fi….asta ne dorim,nu-i asa?

Adaugă comentariu