Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Deşi o alunecare de teren s-a produs în data de 15 ianuarie, procedural, abia acum urmează să se mai constituie o comisie de evaluare a pagubelor…

Municipalitatea are o estimare a lucrărilor de intervenţie necesare în urma alunecării de teren produse pe strada Aviatorilor din Reşiţa, în data de 15 ianuarie. Atunci oamenii se plângeau de faptul că vin morţii peste ei la propriu. „Conform devizului general furnizat de proiectant Primăriei municipiului Reşiţa, valoarea lucrărilor este de 325.460 lei“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

În perioada următoare, devizul general al acestei investiţii, împreună cu raportul de evaluare preliminară a pagubelor, ce a fost realizat de comisia constituită la nivelul Primăriei Reşiţa, vor fi transmise Instituţei Prefectului – judeţul Caraş-Severin. Ulterior, la nivelul aparatului de specialitate al prefecturii, va fi constituită o comisie de evaluare a pagubelor care va verifica din nou situaţia de la faţa locului, urmând a înainta un raport Guvernului României, în vederea solicitării de fonduri pentru efectuarea acestor lucrări. Asta dacă nu cumva situaţia se va agrava şi va da peste cap evaluările făcute de autorităţi.

Adaugă comentariu