Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Validarea mandatului de consilier judeţean a Luisianei Stoicu a fost primul proiect de pe ordinea de zi a şedinţei de luni a aleşilor judeţeni. „Indemnizația de consilier județean o voi dona Spitalului din Bozovici”, aceasta este declaraţia cu care cel mai nou consilier judeţean, Luisiana Stoicu, a surprins. Un exemplu demn de urmat.

„Cele mai importante pentru mine sunt condițiile din spitale și drumurile. Referitor la spital, indemnizația de consilier județean o să o donez spitalului din Bozovici, prin Asociația Sănătate pentru Almăj, unde sunt asociate primăriile din Almăj, asociație care susține spitalul din Bozovici, plătește personalul auxiliar și tot ce ține de întreținere. Sunt restanțe destul de mari acolo, din câte am înțeles și de trei luni nu s-au plătit salariile”, a declarat la finele ședinței de luni a Consiliului Judeţean, Luisiana Stoicu.

Lusi, cum îi spun toţi almăjenii, este soția primarului de la Bozovici, Adrian Stoicu şi ocupă scaunul lăsat vacant de Romulus Damian, după ce fostul primar de Teregova a devenit administrator public în cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin.

N.C.

1 Comment

Adaugă comentariu