Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Antrenorul emerit Adrian Dacica se va ocupa de pregătirea celor mai buni sportivi din țară.

Antrenorul emerit Adrian Dacica este de câteva zile membru în Colegiul Central al Antrenorilor de Lupte din România. Decizia a fost luată de Biroul Federal al Federaţiei de specialitate, la şedinţa din 13 februarie. Este o recunoaştere a rezultatelor pe care antrenorul reşiţean le-a avut de-a lungul timpului alături de elevii săi. Această calitate implică o serie de responsabilităţi în ceea ce priveşte stabilirea unor strategii la nivelul loturilor naţionale.

„Este o onoare pentru mine, a spus Adrian Dacica. Am fost și înainte în staff-ul Federației Române de Lupte, membru în Biroul Federal timp de opt ani. Este o recunoaștere a muncii pe care am depus-o de-a lungul timpului și sperăm să aducem rezultate pozitive în anii ce vor urma, împreună cu ceilalți colegi ai mei care au fost numiți în această postură.“

Adrian Dacica a vorbit și despre aducerea lotului național de cadeți la Reșița și despre numirea sa în postura de antrenor principal: „Am acceptat această numire și sper ca din luna martie să începem activitatea. Am selecționat cei mai buni luptători din țară. Lotul își va desfășura activitatea la Reșița, în sălile de lupte ale Clubului Sportiv Municipal și Clubului Sportiv Școlar. Cu masa am stabilit deja, mai avem nevoie de acceptul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin în ceea ce privește cazarea sportivilor.“ După cum a precizat Adrian Dacica, din lot au șanse mari să facă parte și reșițenii Eric Loidl, Florin Gafton, Mario Lătăianu și Casian Bină.

Adaugă comentariu