Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Un nou magazin aparţinând unui retalier de tip discount şi-ar putea deschide porţile pe platforma CET, lângă cel de acelaşi tip care funcţionează deja vizavi, în curtea fostului Prescom.

Potrivit viceprimarului Ioan Crina, cu atribuţii de primar al Reşiţei, concurentul pentru Penny ar putea fi Lidl. Iniţiativa face parte dintr-un proiect mai amplu care vizează vechea ogradă a CET, toate clădirile şi terenul, de circa 3 hectare, fiind cumpărate de o firmă bucureşteană, de la lichidatorul judiciar. Societatea a cerut deja certificatul de urbanism, următorul pas fiind autorizarea demolării.

Potrivit viceprimarului Ioan Crina, demolarea clădirilor de pe platforma CET este de neevitat, făcând parte din planurile de igienizare a zonei. Acesta este de fapt primul pas, după care urmează etapa elaborării şi aprobării unui nou plan urbanistic de zonă, care să reglementeze tot ce se va face acolo. Vineri, 15 ianuarie, bucureştenii şi-au anunţat prezenţa în palatul administrativ municipal, pentru discuţii.

3 Comments

  1. Ce tare prietene, astea da investitii, supermarketuri la orice colt…nu avem nevoie saa producem bani, avem nevoie sa cheltuim…spagarule!

  2. Ar fi cea mai proasta mișcare din partea Lidl. Nu ar rezulta decât o canibalizare intre cele doua magazine ce vor fi relativ în aceeași zona. Foarte util ar fi un magazin Lidl în Govândari, sau în Lunca, mai aproape de Triaj. Lunca nu are niciun magazin, în afara buticurilor, iar în Govândari Kaufland-ul nu face față. Însă la noi e problemă mare cu terenurile și cu imobilele, care sunt toate „acaparate”, însă ținute în paragină.

Adaugă comentariu