Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – „U“ Reșița – HC Alba Sebeș va fi duminică, 15 februarie, de la ora 11, la Sala Polivalentă.

Pentru echipa feminină de handbal Universitatea Reșița vine cel mai greu meci de la începerea returului Diviziei A, Seria B. După trei victorii consecutive, în primele trei etape ale returului, elevele antrenorului Cristian Busuioc vor întâlni liderul clasamentului, singura echipă neînvinsă și pe deasupra și cu punctaj maxim, HC Alba Sebeș.

„Vom avea parte de un adversar dificil, dar sperăm să dăm o replică bună liderului, spune antrenorul Cristian Busuioc. E de departe cea mai bună echipă din seria noastră, dar să nu uităm că la Sebeș, în tur, am făcut un meci bun. Sper într-o evoluție bună a fetelor noastre la meciul de duminică și să ne ridicăm la nivelul așteptărilor din partea iubitorilor acestui sport, fani ai echipei noastre.“

Universitatea Reșița vine după o serie de trei victorii, ceea ce au urcat-o pe locul al IV-lea în clasament, cu 24 de puncte. Handbalistele de la „U“ au învins pe rând pe CSS 2 Baia Mare cu 35-26, pe CS Timișoara cu 33-25 și pe Universitatea Timișoara cu 35-26. Rezultatele din aceste meciuri au ridicat moralul componentelor echipei reșițene, care vor susține duminică cel mai dificil examen de pe teren propriu. Partida cu HC Alba Sebeș va avea loc duminică, 15 februarie, cu începere de la ora 11, la Sala Polivalentă din Reșița. Nimeni nu a învins Sebeșul în acest sezon, dovedindu-se o nucă tare pentru toate celelalte formații din Seria B. Practic, HC Alba Sebeș se îndreaptă cu pași siguri către promovarea în Liga Națională și pare să încheie sezonul fără înfrângere.

Universitatea Reșița a ajuns la patru puncte de podium, păstrând șanse la o clasare și mai bună, care să-i dea dreptul de participare la barajul de promovare în Liga Națională, la care vor accede echipele de pe locurile 2 și 3.

Adaugă comentariu