Caraş-Severin, Romania
REȘIȚA – Liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, consideră că demisia lui Boc reprezintă „o primă victorie a românilor care au ieșit în stradă, cât și consecința grevei parlamentare a deputaților și senatorilor USL. Acum așteptăm alegerile anticipate cerute de toată țara. Sperăm într-un guvern responsabil și profesionist, astfel încât organizarea alegerilor necesare pentru clarificarea și calmarea situației actuale să se facă în mod corect“.
Președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, susține că demisia cabinetului Boc era așteptată, în lumea politică, de o săptămână.

„Azi a plecat cel mai incompetent executiv din istoria post-decembristă a României, fără soluții și fără idei, ce-i drept într-o perioadă complicată pentru România. Începând de azi trebuie să ne gândim la viitor. În continuare, USL va cere și va milita pentru alegeri anticipate deoarece aceasta este soluția pentru a pune capăt instabilității politice. Poate fi acceptat un guvern de tehnocrați, dar în niciun caz un guvern politic condus de un tehnocrat. Cert e că nu vom accepta un Igaș în locul lui Igaș, o doamnă Udrea în locul doameni Udrea și așa mai departe. După consultările cu opoziția sper să se formeze un guvern tehnocrat, așa cum cere și strada“.
Nina Curița

Adaugă comentariu