Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Derby-ul Banatului din handbalul juvenil a fost câștigat din nou de reșițeni.

Al treilea meci oficial din acest sezon dintre Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița și LPS Banatul Timișoara a fost câștigat din nou de handbaliștii reșițeni pregătiți de profesoara Lucia Moruț.

După victoriile din tur și din primul turneu de sală din Seria E a Campionatului Național de Handbal al Juniorilor I, ambele la Reșița, handbaliștii de la Traian Vuia și-au arătat superioritatea și în deplasare, impunându-se în sala „Constantin Jude“ din Timișoara cu 28-22.

„Îmi felicit jucătorii, au dat dovadă de voinţă, dorinţă şi devotament, şi au prestat un joc foarte bun, a spus prof. Lucia Moruț. Avem şi o echipă mai tânără decât cea a Timișoarei, din generaţiile 1997-1998, şi cu doi juniori de 1996 care nu sunt titulari. Şi dacă echipa noastră conduce la 20 de goluri diferenţă le cer sportivilor mei să respecte sarcinile de joc şi exact ceea ce le-am spus înainte de meci şi la pauză au dus la îndeplinire, aşa încât a fost o evoluţie reuşită. Le mulțumesc celor care au fost alături de noi, în tribună, susţinătorii veniţi de la Reşiţa. Mulțumesc totodată Primăriei și Consiliului Local Reșița pentru tot sprijinul pe care îl acordă activității sportive de la Traian Vuia.”

Traian Vuia Reșița: Marius Băniță, Gabriel Țicală, Răzvan Lupitu – Raul Heimbach (11 goluri), Raul Puia-Krucsai (6), Andrei Balog (4), Sebastian Sonohat (3), Flavius Bejan (2), Marius Drăgănescu (1), Elian Apostol (1), Eduard Belchite, Dorian Ionescu, Sebastian Crăc, Narcis Nicolau. Echipa reșițeană este pe primul loc al clasamentului, cu 33 de puncte.

Adaugă comentariu