Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Municipalitatea a prezentat programul lucrărilor de gospodărire a urbei, aplicat pentru săptămâna în curs.

Pentru săptămâna aceasta, municipalitatea reşiţeană a programat o serie de lucrări de întreţinere şi de reparaţii, derulate prin intermediul Serviciului Public pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, de Iluminat Public şi Deszăpezire, ce funcţionează în subordinea autorităţii locale.

Dintre acestea, până joi, 26 februarie, au fost efectuate lucrări de reparaţii ale carosabilului prin plombări în Microraionul I al cartierului reşiţean Lunca Bârzavei – aleile Narcisei, Liliacului şi Crizantemei –, dar şi în zona centrală, pe strada G.A. Petculescu, lucrări care vor continua şi în alte zone afectate în funcţie de condiţiile meteorologice.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii reşiţene, au fost realizate lucrări de recondiţionare a locului de joacă din Parcul Tricolorului, urmând a fi la celelalte locuri de joacă din Reşiţa. De asemenea, sunt executate lucrări de toaletare a arborilor din municipiu în funcţie de graficul de lucrări şi de solicitări, până joi, 26 februarie, fiind toaletaţi arborii din zona Microraion II, în Lunca Bârzavei, precum şi lucrări de defrişare a vegetaţiei în zona cimitirelor şi în Lunca Bârzavei. În curs de desfăşurare sunt şi lucrările de curăţare a rigolei la cantonul Minda, de întreţinere şi de nivelare a drumului spre Secu şi de împrejmuire a cimitirului nr. 5-6, după cum se arată într-un comunicat remis redacţiei.

3 Comments

  1. Urmeaza MAREA PETICEALA…intrebarea e…CU PAMANT SI PIETRE sau CU MIXTURA in care se arunca IN SCARBA putina smoala????? Si apoi DEVIZELE, muaaaa ce sumeeeee!!!!!

    • Danni, frate, du-te la nanni…somn usor, creierul tau e peticit. Pune si tu mana pe lopata daca esti asa destept si sa vedem dupa daca iti mai arde de comentat. La stat pe margine si dat din gura sunt multi specialisti. Lucrarile astea sunt necesare si de bine, de rau se fac cu resursele umane si financiare de care dispune primaria. Bine ca se fac. Te-ai obisnuit cu practicile celor care te platesc sa regurgitezi comentarii pe internet si ai impresia ca toti sunt la fel!? Muuuuuaaaaaaaaa, te-am pupat puisor, somn usor.

  2. enduro-offroad Reply

    Nu am crezut ca in anul 2015,in municipiul resedinta de judet, o sa mai merg in stil offroad,pe un drum din oras.PRIMARE DRUMUL DE PE VALEA TEROVEI-CENTURA ESTE O RUSINE,si asta nu de acum,de iarna asta,de o gramada de ani,iti bati joc de noi.NU MA INTERESEAZA AL CUI E DRUMUL ALA,este in Resita,eu sunt din Resita si ca prostu te-am votat,data viitoare il votez pe directorul de la Drumuri Nationale.RUSINE

Adaugă comentariu