Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Vineri după-amiaza, Reşiţa a fost „vizitată“ de o nouă ploaie torenţială. Cum ne-am obişnuit deja, reţeaua de canalizare a municipiului s-a dovedit, încă o dată, depăşită de ploaie, dovadă fiind numeroasele bălţi ce au acoperit drumurile.

Sâmbătă şi duminică temperaturile vor fi cuprinse între 15 şi 30 de grade Celsius. Vremea va fi frumoasă sâmbătă, duminică după-amiază sunt posibile precipitaţii limitate, iar seara ploile vor reveni.

4 Comments

  1. Să nu fim răutăcioși .Canalizarea nu poate prelua o asemenea cantitate de apă pluvială, într-un timp atât de scurt, atunci când precipitațiile sunt abundente. Probabil că unii sunt disperați că Reșița arată mai bine ca alte orașe din apropriere.

    • Dar baltile care se formeaza din cauza montarii defectuoase a gurilor de canalizare, apar tot din cauza invidiei unora ca orasul arata asa de bine?

  2. Canalizarea menajera trebuie folosita in mod corespunzator de catre cetatenii municipului, situatiile astea se intampla din cauza ca in canalizare se arunca materiale textile si alte obiecte care o blocheaza….

Adaugă comentariu