Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Cititorii JCS și Caon.ro continuă să ne trimită imagini cu străzile Caransebeșului pe care apa curge nestingherită. Dacă săptămâna trecută vă prezentam o stradă din Pipirig, de lângă Penny, astăzi ne mutăm câteva sute de metri mai încolo, lângă semaforul de la Școala Generală 2.

Imaginea este parcă trasă la indigo: strada Ardealului, strada principală, plină de apa care izvorăște din asfalt. Evident, cititorul care ne-a trimis imaginile arată cu degetul spre AquaCaraș. „În Pipirig e spartă țeava mare, de cinci zile curge, nici o măsură. Lângă semafor, aproape de Generală 2, curge până se va face piscină. E strada care duce spre Oțelu Roșu, drumul principal, aproape de centrele comerciale. E coloana principală, țeava mare, pe acest drum trec și șefii de instituții, parcă sunt nepăsători”, ne-a scris Ionuț.

Atât noi cât și cititorul nostru nu putem decât spera că angajații operatorului de apă și canalizare vor remedia rapid problema. Așa cum, de altfel, șeful AquaCaraș, Gheorghe Filipescu, ne-a spus: „Am fost duminică după amiază la Caransebeş, ştiu de problema din Pipirig, nu este numai în Pipirig, iar dimineaţă (marți, 20 august – n.r.) o echipă va fi prezentă acolo. Mă străduiesc să scăpăm de incompetenţa asta din AquaCaraş, e greu, dar nu imposibil. Adevărul este că sunt şi multe probleme. Îmi cer scuze caransebeşenilor, oamenii au dreptate, ne vom organiza şi vom rezolva problemele“.

L.A.

Adaugă comentariu