Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Explicaţia copilului este halucinantă: avea nevoie de respectivele bucăţi de cablu pentru a-şi lega o componentă a bicicletei…

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare Reşiţa au fost sesizaţi vizavi de faptul că joi, în jurul orei 18.40, cineva ar fi tăiat mai multe cabluri din cabina MM2, din Staţia CFR Reşiţa Nord, fapt ce a dus la nefuncţionarea instalaţiei macazului.

Protagonistul incidentului, un copil de 14 ani din Reşiţa, a fost prins, în rucsacul său găsindu-se un cleşte şi mai multe cabluri.

„Din cercetări a reieşit faptul că minorul de 14 ani, în timp ce se plimba cu bicicleta prin zona Stației CFR Reșița Nord, ar fi pătruns în cabina MM2 și, cu ajutorul unui clește, ar fi tăiat mai multe bucăți de cablu cu scopul de a le folosi la legarea unei componente de la bicicletă. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere sau semnalizare falsă“, ne informează Poliţia judeţului.

A.M.

6 Comments

  1. Cred ca era bicicleta lui King Kong sau a vreunui cocalar klingonian din specia mamutului dar nu un pici de 14 ani:))))))))))))))

  2. ANIMALE,NU OAMENI!Viitor de aur tara noastra are,parca spunea cineva de trista amintire…

  3. Din pacate aceasta este lumea pe care au creat-o politicienii nostri si in care sîntem nevoiți să trăim și noi și ei!

    • Noi nu avem nici un rol în educație? Toate acestea pornesc de la educația primită în familie care se transmite din generație în generație.

Adaugă comentariu