Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Memorialul „Milan Obradovic” la karate, aflat la a XIII-a ediție, a avut loc duminică, 26 mai, la sala de sport „Kristalna Dvorana” din Zrenjanin (Serbia). La acest concurs internațional a participat și Clubul Sportiv Municipal Școlar & Palatul Copiilor Reșița, club coordonat de Zoltan Lipan.

Competiția din Serbia a reunit aproximativ 400 de sportivi proveniți de la 43 de cluburi de la 43 de cluburi din Ungaria, Croația, România si bineînteles, din Serbia. C.S.M. Școlar & P.C. Reșița a participat cu 13 sportivi, coordonati de Shihan Zoltan Lipan, de la categoria 5 ani și până la 17 ani.

Rezultatele obtinute de sportivii lui Lipan au fost: David Lenghyel locul I la kata, Alexia Lenghyel locul I la ka, Raissa Lenghel locul II la ka, Briana Piperca locul II la ka, Albert Macamete locul I la ka, Petru Bursuc locul II la ka, Mara Purec locul I la ka și locul III la kumite, Greta Bin Ungaria, Croația, România si bineînteles, din Serbia. C.S.M. Școlar & P.C. Reșița a participat cu 13 sportivi, coordonati de Shihan Zoltan Lipan, de la categoria 5 ani și până la 17 ani. Sportivii reșițeni au urcat de 21 de ori pe podium, astfel: de 10 ori prima treapta a podiumului, de 8 ori pe treapta a II-a și de 3 ori pe a III-a treaptă. uzura locul I la ku și locul II la ka, Maia Wettori locul I la ka și locul III la ku, Alexia Deriuș locul II la ka și locul II la ku, Cristian Bernhardt locul II la ka și locul III la ku, Ioana Gosta locul II la ka și Sandra Lipan locul I la ka.

La nivel de echipe, Reșița a obținut două locuri de I. Echipa formată din Alexia Lenghyel, Raissa Lenghyel și Briana Piperca a obținut locul I la categoria de vârstă 8-9 ani. Cealaltă echipă a fost formată din Greta Buzura, Alexia Deriuș și Maia Wettori, care s-a impus la categoria de vârstă de 10-11 ani. La finalul concursului, C.S.M. Școlar & P.C. Reșița a ocupat locul I la Memorialul „Milan Obradovic”.

Adaugă comentariu