Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În municipiul de pe Bârzava, persoanele de sex feminin au puține posibilități de a face sport.

O modalitate de a arde caloriile în plus într-un mod organizat și distractiv o reprezintă Kangoo Jumps. Relativ nou pe piața de profil din România, Kangoo Jumps poate fi practicat și în Reșița, datorită implicării Silviei Marta, soția handbalistului Tudor Marta de la CS Caraș-Severin.

„Veneam în vizită la Tudor, aici în Reșița și observam că femeile nu prea au posibilități de a face sport în acest oraș, a spus Silvia. Și atunci mi-a venit ideea de a deschide Kangoo Jumps. Am deschis în octombrie 2012, impactul a fost destul de mare la început, dar pe parcurs comoditatea femeilor, neînvățate cu sportul, și-a spus cuvântul. Și atunci am îndrumat toate persoanele de sex feminin să ne caute și să încerce. Am încercat să fim cât mai activi, în fiecare zi am încercat să promovăm Kangoo Jumps și totodată un stil de viață sănătos, un stil de viață care te ajută să te deconectezi de problemele cotidiene și să te focusezi pe a consuma energie, energie pe care corpul trebuie să o consume în sport și foarte distractiv. Este un program aerobic pe ghete.”

Kangoo Jumps are foarte multe beneficii, cele mai importante fiind că reduce impactul cu solul până la 80 la sută. Arde cu 25 la sută mai multe calorii față de alt program efectuat în sălile de sport. Protejează articulațiile și coloana vertebrală. Îmbunătățește sistemul cardiovascular, sistemul pulmonar, întărește sistemul osos, sistemul imunitar, îți oferă o stare de bine. Îmbunătățește echilibrul, mobilitatea, postura și capacitatea de coordonare. În Reșița, Kangoo Jumps se poate practica la Sala Polivalentă, de luni până vineri, de la ora 19, ședințele fiind pe bază de programare.

Adaugă comentariu