Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Jurnal de Caraş-Severin, singurul cotidian al judeţului, aniversează luni ediţia cu numărul 7.500. Un succes real al celor care l-au înfiinţat, susţinut şi condus, al celor care au muncit şi muncim pentru el. Dar, deopotrivă, este o reuşită a cititorilor şi colaboratorilor noştri, a acelor oameni minunaţi care au înţeles că Jurnal de Caraş-Severin este ziarului acestui judeţ.

De-a lungul timpului v-am oferit informaţiile locale, naţionale şi internaţionale de care aţi avut nevoie; am fost alături de pensionari, de elevi, de dascăli, de oameni aflaţi în nevoie, de instituţii; am încercat să fim o şansă pentru cei care au crezut în noi, un sprijin pentru cei care ne-au cerut ajutorul, o oază de linişte pentru cei care ne citesc, un echilibru al unor realităţi tot mai dezechilibrate. Am evidenţiat lucrurile bune şi am scris despre neregulile din orice domeniu. Nu ne-am aventurat în şocul trecător al minutului, am cântărit şi verificat fiecare informaţie, iar de-a lungul a 7.500 de zile am făcut istoria clipei! Şi am scris-o obiectiv şi echilibrat, conştienţi de faptul că deşi o ediţie este pentru o zi, ziarul este pentru istorie – istoria judeţului Caraş-Severin.

interior-bun

Zilnic, am încercat să vă oferim un ziar cu un conţinut cât mai divers şi mai atrăgător. Asta vom face mereu. Suntem departe de a fi perfecţi, însă mulţumirile cititorilor sunt pentru noi adevărate satisfacţii profesionale, iar criticile reprezintă impulsul pentru a fi şi mai buni. Jurnal de Caraş-Severin este ziarul dumneavoastră! Vă mulţumim pentru încredere!