Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Grupa de juniori V a Academiei Handbal Club Adrian Petrea participă în această săptămână la turneul final al Campionatului Național de Handbal rezervat acestei categorii de vârstă.

Întrecerea de minihandbal, adresată copiilor născuți în anul 2003 și mai mici, se va desfășura la Turda, în perioada 5-8 iunie, cu participarea a 16 echipe, repartizate în patru grupe. Echipa HC Adrian Petrea face parte din Grupa I, alături de LPS Botoșani, CS Balotești și CS Seini. Formația reșițeană va juca după următorul program: joi, 5 iunie, cu CS Balotești (ora 9.15) și cu CS Seini (ora 16); vineri, 6 iunie, cu LPS Botoșani (ora 9.15). Primele două clasate din această grupă vor forma Grupa Principală 1, alături de primele două clasate din Grupa B. Echipele de pe primele două locuri din Grupele C și D vor forma Grupa Principală 2. De aici, drumul spre semifinale și spre medalii este deschis.

La nici un an de la înființare, HC Adrian Petrea a ajuns cu două dintre grupele sale, cea de juniori IV și cea de juniori V (minihandbal) în turneele finale ale Campionatului Național. Primii care își încearcă șansele sunt juniorii V, în această săptămână, la Turda, pentru ca juniorii IV să evolueze în perioada 13-15 iunie, într-o localitate ce va fi stabilită în zilele următoare.

Adaugă comentariu