Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa de fotbal a CSM Metalul Reşiţa, grupa de vârstă 1996, pregătită de antrenorul Cosmin Buda, va debuta, în curând, în Campionatul Naţional de Juniori B, ediţia 2013/2014.

Va fi o experienţă mai deosebită, având în vedere că majoritatea jucătorilor sunt mai mici cu un an, faţă nivelul de vârstă al acestei competiţii.

De altfel, prof. Cosmin Buda ne-a declarat că „va fi un campionat de sacrificiu, în sensul bun al cuvântului, de pregătire pentru sezonul următor. Obiectivul nostru este să formăm o echipă pentru viitor. Deşi am primit un fax, în urmă cu circa o lună de zile, prin care ni s-a comunicat faptul că vom începe în 31 august a.c., deocamdată nu ştim programul turului. Cert este că nu se va mai juca duminica, ci sâmbăta”.

Să mai spunem că miercuri, 21 august a.c., elevii prof. Cosmin Buda au susţinut un test, în compania Juniorilor A, pregătiţi de antrenorul Leontin Doană, aceştia din urmă impunându-se cu 1-0.

2 Comments

  1. E o prostie ce se intampla de cativa ani la juniori , nu tin minte sa fi jucat o grupa de juniori republicani intr-un campionat de varsta lor . Echipa lui Potocianu , grupa de 95′ trebuia sa joace la republicani A , pentru ca e campionat de varsta lor si mai ales ca e ultimul lor an de juniorat . In schimb acestia au fost trimiti in Liga a 4-a la CSM Metalul II , unde multi vor fi rezerve sau nu vor prinde lotul deoarece mai vin si cei care nu prind lotul de la echipa mare din liga 2 . Conducerea isi bate joc de juniori , asta e adevarul , nu ii cresc ca sa aibe jucatori de viitor , ci pentru ca sunt obligati sa aibe juniori pentru a putea evolua in campionat 🙂

  2. LuxPhotoFuchs Reply

    Este cea mai mare CRIMA sa trimiti juniorii A in campionatul judetean de „cotonogari„! Oare Chivu, Panduru, Moti, Beta s-au afirmat jucand la juniori in judet? Oare banii parintilor investiti dealungul anilor ca si cei ai locuitorilor Resitei in cresterea acestor copiii se duc pe apa sambetei? Cine a avut aceasta idee merita oprobiul public si nu numai….

Adaugă comentariu