Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbalistele junioare II și III de la Liceul Teoretic Traian Vuia au început campionatul cu dreptul, ambele reușind să se impună fără probleme în etapa I. La junioare II, elevele Luciei Moruț au câștigat cu scorul de 33-25 partida cu ACS Leu Giarmata, iar junioarele III s-au impus fără emoții cu scorul de 42-10 în fața formației CS Victoria Nădlac.

„Am înscris două echipe în campionat pentru că aceste fetițe au meritat acest lucru. În anul competițional care s-a încheiat în iunie, fetițele mele au participat la trei turnee finale. La unul dintre ele chiar am reușit să câștigăm medalia de bronz. Sunt foarte fericită deoarece, dacă ne uităm pe foaia de arbitraj la junioare II, o singură sportivă este născută în anul 2003. Deci avem în echipă fetițe mai tinere cu un an, doi și chiar trei ani față de celelalte echipe. Mulțumesc spectatorilor care au venit la meciurile noastre, că s-au prezentat în număr foarte mare și că ne-au susținut”, a spus profesoara Lucia Moruț.

Pivotul Ioana Danilescu, componentă a lotului național, a declarat la final: „Le mulțumesc colegelor pentru aceste victorii și, de asemenea, îi mulțumesc doamnei Lucia Moruț pentru toate rezultatele obținute până acum”.

Sâmbătă, junioarele II vor juca la Herculane, iar duminică, junioarele III se vor deplasa la Diniașanca Dinias.

Ștefan Moraru