Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – S-a întâmplat în Reşiţa şi nu contează cum se numeşte jandarmul, contează că mai există oameni care aduc bucurie în viaţa celor din jur.

Colonelul Alexandru Tobă, șeful jandarmilor cărășeni, a postat pe Facebook o poveste deosebită despre un coleg de-al său: „Un jandarm are în vecini un copil simpatic care locuiește cu bunicul. Într-o zi copilul l-a rugat să-i dea claxonul când a văzut jandarmul mergând la serviciu cu bicicleta. În altă zi, văzându-l pe jandarm venind acasă de la serviciu cu bicicleta, copilul l-a rugat să-i dea beculeţul ce servea drept far. Jandarmul s-a dus și a cumpărat o bicicletă pentru a o dărui copilului. Proprietarul magazinului a ținut sa contribuie și el la cadoul luat pentru copil. După ce a dăruit bicicleta, a primit un telefon de la un alt vecin care aflase de gest și care a insistat să participe și el cu ceva bănuți la cadoul copilului. La final: S-a întâmplat în Reșița… și nu contează cum se numește colegul meu jandarm, proprietarul magazinului sau vecinul jandarmului. Contează bucuria cu care a fost dăruită, în orașul meu, o… BICICLETĂ!“.

Despre astfel de poveşti să tot citim, să tot scriem…

Nina Curiţa

FOTO: Alexandru Tobă

1 Comment

  1. Foarte frumos gestul , fără cuvinte.Am o întrebare:cei care se dau bogatii sătucului Reșița și-ar rupe din averea agonisită , În mod cinstit fără îndoială. v-ați prins doar, să ajute un copilaș sau niste bătrâni sărmani?Eu unul nu cred,dar noi cei de pe B-dul Republicii 20 colt cu aleia Ineu am primit un cadou din partea celor din primăria Reșița.Acestia au devastat efectiv micul spațiu verde din puține câte au mai rămas pe motiv că un m…t de patron a fost deranjat că cetățenii platitori degeaba de taxe și impozite nu au tuns gardul verde și alteța sa de pe B-dul Republicii 19 nu ia mai suportat nasul arogant mirosul de rahat și urină ,și gunoaiele din zonă.De când aceasta cârdășie între primărie și grețosul de patron?

Adaugă comentariu