Caraş-Severin, Romania

Numai că, la fel ca acum un an de zile, Caius Isac, directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin, cere sus şi tare să i se dea înapoi spaţiile.

„Noi nu dispunem de un spaţiu al nostru, ceea ce ne-a adus în această situaţie dificilă căreia încercăm să îi găsim soluţii. De aceea am solicitat şi sprijinul Consiliului Judeţean Caraş-Severin pentru a localiza alte spaţii deoarece în spaţiile închiriate de la AJOFM avem pe lângă documente de arhivă şi mijloace fixe (mobilier, aparatură IT) ce valorează foarte mult“, a spus Manuela Maliţa, directorul economic al CJP Caraş-Severin, cea care conduce în acest moment instituţia după ce Dorin Brăilă, fostul director executiv, a fost demis.

„Este adevărat că am dat Casei de Pensii câteva săli, dar acum le cerem înapoi pentru că avem nevoie de ele pentru că acolo trebuie să organizăm cursuri pentru şomerii noştri şi să amenajăm o sală de consiliere a acestora pe un proiect european pe care l-am câştigat. Nu fac altceva decât să cer înapoi cea ce ni se cuvine de drept“, a răspuns Caius Isac, directorul executiv al Agenţiei de Şomaj Caraş-Severin. „Am solicitat conducerii Agenţiei Judeţene de Prestaţii Sociale Caraş-Severin o situaţie a spaţiilor de care dispune pentru a găsi soluţia optimă pentru fiecare dintre cele două instituţii, AJOFM şi CJP“, ne-a spus prefectul judeţului, Octavian Ţunea.

Anca Preda

Adaugă comentariu