Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – FC Caransebeș, liderul seriei a IV-a din Liga a III-a, și-a schimbat antrenorul cu doar câteva săptămâni înainte de reluarea campionatului.

De luni, 17 februarie, noul antrenor al gugulanilor este fostul mare internațional Iosif Rotariu, care îl înlocuiește la echipă pe Alin Artimon, acesta invocând motive personale în decizia sa de a renunța la conducerea echipei din Caransebeș.

Întrebat despre această modificare surpriză, primarul Marcel Vela a declarat în exclusivitate pentru Jurnal de Caraș-Severin: „Am înțeles de la Dan Alexa, cofinanțatorul clubului, că despărțirea a fost amiabilă, fiind cauzată de motive personale și de distanță. Îi mulțumesc profesorului Alin Artimon pentru ce a făcut în tur și îi doresc mult succes lui Iosif Rotariu, care se va muta la Caransebeș pentru a fi mai aproape de echipă și a promova în eșalonul superior, obiectivul echipei rămânând același”.

Chiar dacă se afla pe primul loc în seria a IV-a, cu un avans de 7 puncte față de principalele urmăritoare, gugulanii au început pregătirile în fortă încă din luna ianuarie, fiind foarte activi și pe piața transferurilor, cu nu mai puțin de şapte nume noi față de turul campionatului.

2 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Sa nu se uite ca fratele lui Iosif Rotariu, Ilie Rotariu antreneaza o echipa din aceeasi serie cu FC Caransebes, aflandu-se cu ea, dupa etapele disputate, pe un loc de play-off. Am mai vazut paznici de noapte murind ziua asa cum si 7 puncte avans sa fie prea putine pentru avansul din viitorul play-off si promovare….Sa nu se regrete pierderea lui Artimon, omul care a refuzat „pleasca„ Metalul Resita pentru „munca de jos„.

  2. fenes,sa de-a dracu sa mai pleci acum!a plecat cel fara caracter!raman doar valorile!

Adaugă comentariu