Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Atletul Daniel Ionuț Betej, sportiv cu dublă legitimare CS Universitatea Reșița-CSA Steaua București, a obținut două medalii la etapa finală a Campionatului Național de atletism în sală pentru seniori – Cupa de Cristal, desfășurată recent la Complexul Național Sportiv „Lia Manoliu“ din București.

Ocupantul locului 6 în Top Sport Caraș-Severin 2014 a urcat pe podium în ambele probe la care a participat. În proba de 3.000 metri, atletul de la CSU Reșița a intrat în posesia medaliei de argint, trecând linia de sosire al doilea, cu timpul de 8 minute, 22 de secunde și 11 sutimi. Campion național al probei a devenit Andrei Ștefana, de la CSM Craiova.

Ionuț Betej a participat și în proba de 1.500 metri, la capătul căreia a ocupat locul al treilea și a obținut medalia de argint. Timpul realizat: 3 minute, 50 de secunde și 58 de sutimi. Campion național al probei de 1.500 este în acest an Ioan Zaizan, de la Știința Municipal Bacău. La întrecere a participat și Liliana Danci, de la CSM Reșița (locul 5 în Top Sport Caraș-Severin 2014), care s-a clasat pe locul al V-lea în proba de 3.000 m.

Adaugă comentariu