Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, Ionesie Ghiorghioni, va fi cercetat sub control judiciar. Decizia nu este una definitivă.

Magistrații Tribunalului Caraș-Severin au decis joi cercetarea sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile a fostului vicepreședinte al Consiliului Județean, aflat în arest în dosarul în care este acuzat de trafic de influență. Potrivit procurorilor DNA, Ghiorghioni ar fi pretins şi primit de la un om de afaceri 230.000 de lei şi 8.400 de euro, reprezentând 10 % din valoarea unor contracte de întreţinere a drumurilor, în schimbul favorizării firmei deținute de acesta.

„Am arătat în fața judecătorilor de ce nu se mai impune menținerea arestului preventiv pentru clientul meu, iar magistrații au dispus înlocuirea cu măsura preventivă a controlului judiciar. Printre alte interdicții, clientul meu nu poate lua legătura cu celelalte persoane din acest dosar”, a precizat apărătorul lui Ghiorghioni, Cosmin Bolosin.

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Județean se află în arest de mai bine de o lună de zile și nu a recunoscut până acum acuzațiile care i se aduc. Decizia judecătorilor de la Tribunalul Caraș-Severin nu este una definitivă, procurorii DNA având la dispoziție 48 de ore pentru a o contesta la Curtea de Apel Timiș.

2 Comments

  1. La scos Frunzaverde din temnita, e clar, se pregateste o musamalizare. Astfel de cazuri nu ar trebui lasate sa se judece la tribunalele din Caras-Severin pentru ca aici e jale, se judeca dupa legea lui Frunzaverde. Judetul asta nu are nici o sansa sa iasa din saracie si mizerie, asta ne e soarta.

    • Ai dreptate Gica, justitia din Caras Severin favorizeaza infractorii, mai ales pe cei cu implicatii politice. Daca altcineva ar fi furat o gaina, ar fi fost tot in arest preventiv si ar fi luat 5 ani cu executare. Ori in cazul de fata, probele sunt covarsitoare si incriminatoare, cu toate acestea fapta nu este recunoscuta, prejudiciul este imens (nu ma refer doar la bani si ci si la imaginea judetului-sau ce a mai ramas din ea- care este si asa vaismar) si este eliberat sub control judiciar. Bravo Romania!

Adaugă comentariu