Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Preşedintele filialei cărăşene a social–democraţilor a susţinut o conferinţă de presă alături de conducerea judeţeană a PLR.

Deputatul Ion Mocioalcă a precizat, alături de deputatul Dan Laurenţiu Tocuţ şi de Doru Dumitru – preşedintele cărăşean al Partidului Liberal Reformator, că „în Caraş-Severin funcţionează USL-ul. USL nu a murit în Caraş-Severin şi este cu atât mai bine cu cât, înainte de turul II suntem într-o formulă consolidată alături de PLR. E un proiect la care am ţinut mult“, a declarat Ion Mocioalcă.

Acesta a precizat că rezultatele în Caraş-Severin pe care le va obţine candidatul PSD la preşedinţie vor fi de 54%. Deputatul Tocuţ a explicat şi motivele care l-au făcut să beneficieze de Ordonanţa 55 din 2014. „Atunci când începi alături de o echipă, trebuie să continui alături de ea şi nu mi se potriveşte cuvântul «trădător». Nu am negociat vreun minister. Am avut principii şi am încercat să le respect“, a amintit deputatul Tocuţ.

18 Comments

 1. Lichea mai mare ca Tocut nu exista. S-a dat cu pesedistii ca sa ramana nevasta-sa directoare de liceu. Cred ca proful de biologie Tocut se rasuceste in groapa vazand ce milog a ajuns fi-su! Iar milogul alalalt cu barba cerseste bani pe la primarii, „marele om de afaceri”, chipurile! Bai, oltene, nu mai pronunta Partidul Liberal Reformator, ca nu exista asa ceva, incearca Partidul National al Mediului, ‘t-ai dracu de jagardele!

  • Ionescule esti un badaran. Cu tehnica viitoare locuitorii urbei vor afla cine esti, ce ai facut in viata. La fel si gasca ta de 9 votanti. Voi, zdrentelor ce ati facut pentru oras, pentru tara ?

   • popa, zdreanta e mata aia care te-a fatat, paduche. tu ce-ai facut pt oras? eu am vb concret. tocut ce a facut pt oras, in afara ca si-a tinut nevasta directoare ? sa te salveze pe tine, daca vrei. la c-bes ati luat-o in brate, raiosilor, si o sa o luati din nou duminica, hai siktir, pesedisti de kkt ce sunteti

    • D-NULE IONESCU, SA-I LASAM IN PACE PE SCLAVI, EU NU AM NICI O TREABA CU NICI UN POLITICIAN SI DUPA PAREREA MEA, AS VREA SA RAMANA CATI AM BOTEZAT EU !
     PROBLEMA ESTE CA A AJUNS O SLEATCA DE GOLANI SA CONDUCA ROMANIA SI S-AU FORMAT GASTI CARE VOR SA FIE HRANITI DE NOI ASTIA CARE MAI MUNCIM!
     GASTILE SE FORMEAZA IN FUNCTIE DE INTERESE, POATE O SA DEA UN CANCER IN EI CUM A DAT IN ANTONIE IORGOVAN CEL CARE A INVENTAT CONSTITUTIA PE PLACUL HOTILOR,SA MA BUCUR SI EU DE REZULTATUL BLESTEMULUI ASA CUM SE BUCURA SI EI CAND NE UMILESC!

     • Corect. Hotii la inchisoare si prostii scosi de la Conducere si ar fi suficient.

    • siktir ?
     Nu am facut nimic pentru Caransebes ! Pentru tara insa am facut multe.
     In primul rand nu m-am asociat cu cei 15.000 de specialisti. In al II-lea rand nu m-am asociat cu cei care nu au 6 ani de acasa. Restul, se subantelege cat de prost ai fi, Ionescule !

     • Popa, ma repet: proasta e mata care a fatat un rahat! In rest, baliverne gen ca ai facut pt tara multe dovedesc ca esti tare-n papagal pe net si muritor de foame in rest. Restul e tacere, oricat de simbrias mancator de rahat psd ai fi!

     • E clar. Te-am supraestimat ! Esti mai prost decat banuiam. Dar, tu nu dispaera. Mai sunt si alti doctori in oras. Diverse specializari. E mare pacat sa ramai asa. Gandesc ca ai copii, nevasta, o mama…

     • Popa, sigur nu-s mai prost decat tine, tu deja esti caz clinic. La tine nu poate fi cazul de copii, nevasta, pt ca ar fi pacat mare sa te mai si reproduci, ar iesi doar retardati din tine. Cat despre doctori, pe tine nu te mai poate salva niciunul, nici macar Tocut! Ce sa-i mai faca unui lobotomizat?

     • Discutia cu cititorii CAON s-a sfarsit. Faceti ce va taie capul ! Oricum, Cransebesul mai are o mana de specialisti. Incercati sa nu-i goniti…cu toate ca…eu as vrea ca ei sa abandobneze Caransebesul. Sa fie liberi, sa gandeasca liber in alta tara. O tara care respecta Omul.

 2. D-l dr. Tocut Dan si sotia Domniei Sale sunt oameni de exceptie ai Caransebesului. Elevi si apoi studenti de nota 10, acestia fac parte din c ei care mai pot salva tara. Este inutil sa precizez ca o tara fara minti luminoase exista doar geografic. Abtineti-va de la aceste impresii care nu va fac cinste. Care va afunda in noroi.

 3. daca ar fi vrut sa faca mai mult pentru oamenii din Caransebes domnul dr.Tocut putea sa isi mareasca programul in spitalul unde profesa sa deserveasca mai multi pacienti…dansul avea program cate 2-3 ore pe zi….asa a ajuns in parlament si nu mai are nici acel program….concluzia ????

  • 2-3 ore pe zi in Policlinica; 2-3 ore pe zi i Spital; 2-3 ore pe zi pe teren si 3-5 ore pe zi pentru pregatire. In meseria de medic ca si in alte meserii, specialistul lucreaza acasa altfel ramane in urma. Specialistii sustin mai multe examene pe an. Dr. Tocut a preferat din multe motive sa ramana in tara, nu la fel s-a intamplat cu alti 30.000 de medici. Dr. Tocut a fost ales de alegatori care i-au apreciat priceperea si onestitatea. Toate partidele din Romania au nevoie de oameni ca Dr. Tocut. Dar „chiorii” nu vad !

   • Sunteti penibil, se vede ca habar nu aveti cum isi desfasoara activitatea un medic specialist din ambulatoriu[locul de munca al d-lui dr]in contract cu casa de asigurari de sanatate.
    Ce spital, ce teren, ce pregatire acasa?programul de lucru in contract cu casa de asigurari este de 7 ore pe zi la cabinetul individual, nu in alta parte.
    Ceea ce s-a intimplat la Caransebes sub obladuirea lui Mociolca e o mare cacealma, sa duca in eroare alegatorii.

    • Cabinet Individual ? Face omul ce voieste. Si omul a facut din moment ce a fost apreciat corect de Domnii Dr. Strtejariu si de Primarul Marcel Vela in urma cu 2 ani.

    • acum este moda cu cabinete particulare…..dar acum 25 de ani….?deci cum sta treaba cu…..in sprijinul pacientului deci implicit al omului de rand al cetateanului???

Adaugă comentariu