Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – Începând de marţi, 31 ianuarie, lotul echipei de fotbal FC Caransebeş se află în cantonament, în staţiunea Băile Herculane, jucătorii fiind cazaţi la Hotelul „Diana“.

Alături de ei se află antrenorul principal Ion Ibric, secundul Liviu Achim, antrenorul cu portarii, Dan Doran, precum şi Gabriel Vlădulescu, membru în conducerea clubului. Sportivii efectuează două şedinţe de pregătire pe zi, dimineaţa în sala de forţă, iar după-amiaza pe terenul de fotbal din Băile Herculane.

Înainte de un astfel de antrenament, în aer liber, am stat de vorbă cu „principalul“ Ion Ibric, care ne-a declarat: „Urmărim să îmbunătăţim partea fizică, băieţii sunt concentraţi la ceea ce au de făcut şi, în proporţie de 99 la sută, suntem mulţumiţi. Din păcate, deşi trebuia să disputăm două meciuri amicale, n-am reuşit acest lucru, fiindcă nu ne-a permis starea terenului, care a fost îngheţat, abia ce am reuşit să băgăm un utilaj cu acordul şi chiar cu sprijinul Primăriei Herculane, care a mai luat din zăpadă, astfel încât acum se prezintă în condiţii mult mai bune. Sperăm, totuşi, ca în zilele următoare să jucăm un meci amical“.

Lotul urmează să se întoarcă la Caransebeş sâmbătă, 11 februarie, dar, dacă vremea va rămâne urâtă, conducerea clubului nu exclude posibilitatea ca revenirea în municipiu să se facă cu o zi mai devreme.

Adaugă comentariu