Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Noul şef al administrativului reşiţean promite, înaintea accesării de fonduri europene, realizarea unui audit extern, independent, asupra modului în care s-au administrat banii la primăria municipiului.

„Eu mi-aş focusa însă atenţia pe ceea ce vrem să facem constructiv, spune Ioan Popa. Vreau să fac o echipă foarte puternică pentru accesare de fonduri europene, şi asta în cel mai scurt timp! Nu înainte de a face un audit. Pasul numărul 1 va fi să angajăm o agenţie de audit de renume care să facă un audit de la A la Z în primărie, pe activitatea din primărie, astfel încât să vedem practic ce luăm în administrare. Vom apela la o agenţie independentă, alta decât Curtea de Conturi, pentru că ea are anumite atribuţii care nu includ detalii care vreau să fie verificate“.

7 Comments

 1. Nu uitati sa verificati si oportunitatea comandarii si implicit platii unor „studii”pentru activitati care, ulterior s-au inchis, exemplul cel mai elocvent fiind CET-ul.Au ramas investitii de peste 10 milioane de euro, NEFOLOSITE,sefii administratiei acoperindu-se cu hotarari ale CL, sau alte hartii semnate de obedientii din subordine, care au si participat la campania pro John. Ai de lucru , dom;primar, asa ca, succes!

  • A fost un PSD-ist de servici, probabil a mancat si el de la ,,ciolanul furturilor” si a zis sa-ti dea minus.

   • „Eu mi-aş focusa”….??!!!
    Modul conditional optativ nu are ce cauta in exprimarea si activitatea unui manager intrucat exprimă o acțiune dorită/realizabilă dacă este îndeplinită o anumită condiție. Treceti la imperativ, analizati rapoartele de audit intern, legislatia privind auditul din entitatile publice si trageti concluziile ca sa stiti ce/unde/pana unde puteti actiona.
    Fondurile europene nrerambursabile sunt prima solutie, iar sprijinul BRCT Timişoara il aveti asigurat. Desigur, trebuie sa existe o echipa competenta, formata din profesionisti, oameni onesti, „inimosi”, ce vor sa faca dovada competentei lor si sa lase ceva in urma lor, orasului.
    Spor la treaba, „Don” Primar!
    generatiile

    • Ana are mere.
     Lectiile de gramatica se tin la orele de la scoala.
     Nu la cele suplimentare platite de parinti.
     Oare asa iti faci reclama?
     Chiar nu ne intereseaza „conditional optativul” tau!

   • Serbane, s-au strans TREI, care nu au apreciat interventia mea, dar fata de 32(treizeci sidoi) favorabile,diferenta e clar vizibila!Sper ca a citit si primarul,care are de unde lua dovezi scrise, daca vrea sa faca, nu cumva sa dea la „pace”cu vechii din primarie!

 2. La toate Primariile din Romania ar trebui audit. Otelu-Rosu, Caransebes audit serios ; sa nu uitam ca aici seful Frunzaverde a fost gasit vinovat !

 3. Am fost acuzati ca de 26 de ani batem pasul pe loc in sfirsit am inceput sa ne miscam…inapoi

Adaugă comentariu