Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA. Președintele PNL Reșița consideră că, pentru rezolvarea problemelor politice, sociale și economice este nevoie de dialog. În acest scop, liberalii vor organiza în eprioada următoare o serie de dezbateri, la care sunt așteptați reprezentanți ai ONG-urilor, soecietății civile, ai sindicatelor și patronatelor.

„Faptul că oamenii stau și azi în stradă la Reșița, pe cel mai mare ger din ultimele decenii, este cea mai bună dovadă că sunt atașați de valorile democratice. Decizia Curții Constituționale a confirmat faptul că PNL, USL, a avut dreptate când a contestat Legea comasării alegerilor. Joi, 2 februarie, datele provizorii privind recentul recensământ arată că în județul nostru s-a înregistrat una dintre cele mai mari rate de scădere a populației. Suntem cu peste 50.000 de locuitori mai puțini în Caraș-Severin față de datele precedente. În toate județele a scăzut populația, dar ca procent de scădere suntem – din nefericire – în top. Acest lucru arată lipsa de perspectivă, mai ales pentru tineret“, spune președintele PNL Reșița.

Ioan Popa a mai adăugat și că „Partidul Național Liberal Reșița consideră că pentru rezolvarea gravelor probleme politice, sociale și economice este nevoie de dialogul celor interesați de problemele județului, problemele Reșiței. Vom iniția în perioada următoare o serie de dezbateri ce au drept scop găsirea de soluții la aceste probleme, dialog la care vom invita societatea civilă, ONG-uri, sindicate, patronate“.

Adaugă comentariu