Caraş-Severin, Romania

EFTIMIE MURGU – Primăria Eftimie Murgu va demara, în următoarea perioadă, procedurile de achiziţii publice pentru un proiect ce vizează modernizarea infrastructurii locale.

Mai exact, este vorba despre amenajarea a 600 de podeţe şi a nouă kilometri de şanţuri cu rigole pentru scurgerea apei pluviale. Valoarea proiectului se ridică la suma de 4.200.000 de lei şi, potrivit primarului din Eftimie Murgu, Licu Imbrescu, lucrarea ar urma să demareze, cel mai târziu, în septembrie.

„O parte din banii necesari acestui proiect îi avem, restul sperăm să-i obţinem în urma unei alocări bugetare prin Ordonanţa 28. Mi-aş dori ca, până la sfârşitul acestui an, lucrarea să fie executată măcar pe strada principală“, a declarat primarul, care a mai explicat că odată finalizată şi acestă investiţie, oamenilor din Eftimie Murgu nu le mai lipseşte nimic.

„Avem reţea de apă şi canalizare, străzi asfaltate. Şcoala, grădiniţa şi căminul cultural arată excelent. Nu ne mai lipseşte nimic. Spre bucuria noastră, în 2013, am reuşit şi asfaltarea drumului către valea cu morile de apă. Ar mai fi un tronson de drum, de şapte km, între localităţile Prilipeţ şi Eftimie Murgu, care necesită reparaţii capitale. Fiind vorba însă despre un drum judeţean, reabilitarea sa nu intră în atribuţiile noastre“, a precizat edilul.

Adaugă comentariu