Caraş-Severin, Romania

RAMNA – Pentru a face faţă cheltuielilor, dar şi pentru a nu încărca prea mult factura la electricitate, Primăria Ramna a hotărât să înlocuiască becurile de pe uliţele satului Valeapai cu unele ecologice.

Chiar dacă mişcarea nu este deloc ieftină, primarul Magdalena Ciurea este de părere că investiţia se va amortiza pe parcurs.

„Este nevoie de iluminatul stradal, pentru că anul acesta s-au înmulţit furturile de prin gospodăriile populaţiei. Hoţii s-au simţit încurajaţi şi de faptul că Poliţia Rurală a fost desfiinţată, aşa că s-au plimbat nestingheriţi prin sat, furând nu doar din curţile oamenilor, ci şi de pe câmp. În plus, sunt şi multe bătrâne care au rămas văduve şi locuiesc singure, aşa că avem mare nevoie de iluminatul stradal. Iar dacă putem plăti mai puţin la finele lunii, de ce să nu schimbăm becurile şi să nu le înlocuim cu unele economice“, a precizat Magdalena Ciurea.

În ceea ce priveşte reînfiinţarea Poliţiei Rurale, edilul din Ramna s-a arătat încântat de faptul că în perioada următoare poliţiştii vor patrula din nou prin comună.

Roxana Bălan Nafiru

1 Comment

  1.  in Ramna cand se fac imbunatatiri pt cetateni? Si cei din Ramna te-au votat… sau campania electorala se incheie in Ramna la finalul celor 4ani in care vrei sa fi realeasa ?

Adaugă comentariu