Caraş-Severin, Romania

ŞOŞDEA – Sigur, lucrurile sunt doar la stadiul de idee, dar în discuţii avansate, însă important este că reprezentanţii companiei au ochit judeţul nostru.

Chiar primarul comunei Măureni, Brian Filimon, a făcut anunţul pe Facebook: „Astăzi (vineri – n.r.), la Consiliul Județean Caraş-Severin, alături de dl preşedinte Silviu Hurduzeu, am avut o discuție foarte avansată cu un investitor străin pentru o investiție majoră de peste 20 milioane € în comunitatea noastră, mai exact în zona satului Soşdea! Sperăm ca acești pași importanți să se și concretizeze, deoarece vom avea undeva la 50 de angajați din zona noastră și beneficii la bugetul local“.

Pe scurt, investitorul de care primarul nu aminteşte, dar despre care am aflat noi, este un important procesator de carne, iar investiţia este una serioasă.

„Judeţul nostru are potenţial pentru orice investiţie care se vrea aici. Eu încurajez orice fel de investiţie în Caraş-Severin şi, în limitele legale, sprijin orice investitor care vine la noi. Am avut discuţii cu primarul comunei Măureni, cu investitorul care vrea să bage bani serioşi în zona Şoşdea, le sunt alături, apreciez oamenii serioşi, iar uşa mea este deschisă pentru oricine. Le urez succes şi aştept rezultate concrete“, ne-a declarat şeful judeţului, Silviu Hurduzeu.

Investitorul de la Șoșdea este lider de piață în domeniul creșterii animalelor și, totodată, cel mai mare producător de carne de porc din România.

Nina Curiţa

4 Comments

  1. Super, domnu primar, sa dea Dumnezeu sa se faca investitia, ca prindeti mandate pana va pensionati .

    • Mentalitate de sclavi! De ce nu faceti o asociatie zonala, sa produceti voi? Va place sa asudati pe plantatie? Va meritati soarta, sclavilor!

  2. Dacă vreți duhori ca la Ghertenis, Bocșa, Berzovia in zonele unde deverseaza rezidurile procesatorii atunci bucurativa.

Adaugă comentariu