Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – O întrerupere de apă afectează, în după-amiaza zilei de 18 iunie, între orele 15.00 şi 17.00, cartierele Balta Sărată şi Splai Sebeş din Caransebeş. Aceasta operează pentru remedierea unei avarii ce a apărut la conducta magistrală de apă potabilă.

„La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandam utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă. Dacă situaţia persistă utilizatorii vă rugăm să contactaţi AquaCaraş Exploatarea Caransebeş, la numărul de telefon 0255/516321, urmând ca personalul din societatea noastră să intervină în cel mai scurt timp posibil“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

1 Comment

  1. Partidul Poporului din Caransebes avea cativa activisti care militau in Campania Electorala pentru faptul ca apa sa fie gratis pentru ca spuneau ei este prin cadere. Sa vina la mine acasa, le dau litri de apa din fantana sa faca gargara.

Adaugă comentariu